English  Nederlands  
English  Nederlands  

Home

Dental Turkije

 

De glimlach is niet alleen een remedie tegen de somberheid, hij is eveneens ook beleefdheid. Perfecte tanden hebben, en ze ook zo houden voor de rest van u leven, is een kans die niet gegeven word aan iedereen.

 

Wij bieden u  gebitsrenovaties aan met porseleinen facings, kronen en titanium implantaten.

 

 

Wilt u uw gezonde tanden of kiezen laten verfaaien?

Welke technieken het meest geschikt zijn, is afhankelijk van de conditie van elke tand of kies afzonderlijk. Zo kan voor de ene tand een witte vulling een mooie oplossing zijn, terwijl een andere tand beter af is met een porceleinen kroon. De kosten van tandheelkundige behandelingen liggen in Nederland een stuk hoger dan in het buitenland. Dit is een reden waarom velen naar het buiteland gaan voor zulke behandelingen, waaronder Turkije. Hier krijg je dezelfde kwaliteit aan een veel lagere prijs. Bovendien zijn er geen wachtijden, waardoor je een  uitgebreide tandheelkundige behandelingen in één week  kunt uitvoeren. 

 

Dental Turkije bemiddelt en begeleidt uw tandheelkundige reis in Turkije.  Wij bieden tegen zeer scherpe prijzen ESTHETISCHE TANDHEELKUNDIGE behandelingen aan.

 

Door de samenwerking met paradontoloog in het centrum van Antalya kunnen wij u de allerbeste service en kwaliteitsgarantie leveren voor nu en in de toekomst!

 

 De modern uitgeruste tandartspraktijk is gevestigd in Turkije, in het centrum van Antalya. U wordt behandeld door gediplomeerde en ervaren tandarts.

 

 

U kunt alsook indien u wilt besparen op u tandeheelkundige reis, GRATIS verblijven in 1 van onze appartementen boven onze kliniek.

 

 

 

Schrikt het buitenland u af?

Dental Turkije staat u bij vanaf het begin tot aan het einde en regelen voor u de behandeling .Door onze persoonlijke begeleiding helpen zij u om deze angst te overwinnen en keert u met een mooi en gezond gebit terug naar huis! Kortom de hele organisatie. Die zorgen nemen wij u allemaal uit handen. Alle vervoer tussen uw hotel en de ziekenhuizen verzorgen wij voor u.

  • Een tweetalige begeleider, (uit Nederland) blijft tijdens de behandeling bij u en draagt zorg voor uw welzijn.
  • U kunt ons tijdens U verblijf in het land van keuze continu bereiken.
  • De behandeling wordt voorafgegaan door een vrijblijvende diagnose en start pas na akkoord over behandelingsplan en offerte.
  • Er is geen voorschot vereist. Pas als de behandeling naar tevredenheid isuitgevoerd, volgt de betaling.
  • Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze kosten op gelijke voorwaarden als in Nederland. (informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar

 

- top -